Tweelingzielen: Een nieuwe toekomst

Welk verhaal vertel jij jezelf? Leef jij in het hier en nu of herleef je elke dag het verleden?

Elk mens leeft in zijn/haar eigen waarheid en elk mens heeft een eigen verhaal dat gevormd is door een verleden.

Zo heb ik 2015 als het jaar van mijn spirituele ontwaking ervaren en kan ik nu zeggen dat ik mijn ‘valse tweelingziel’ in dat jaar ontmoet heb.

Door deze ontmoeting kwam mijn spirituele groei in een versnelling terecht en leek het of mijn spirituele gaven in 1 klap ‘ontwaakt’ waren. Ik begon met foto’s lezen, kaarten leggen en stond helemaal open voor alles wat er binnenkwam. Vol vertrouwen voelde ik met mijn niet-fysieke zintuigen wat de bedoeling was en wat ik met deze gaven (mijn nieuwe staat van bewust-zijn) mocht gaan doen.

Misschien vraag je je af wat een ‘valse tweelingziel’ is. Zoals het woord zegt, betekent vals dat dit geen echte tweelingziel is, maar dat de ontmoeting met een valse tweelingziel in veel opzichten lijkt op die met een echte tweelingziel, je ware tweelingziel. Veel kenmerken komen overeen met die van een ware tweelingziel connectie, zoals een versnelde spirituele groei, zielsherinneringen die naar boven komen en de beleving dat diegene elk moment van de dag in je hoofd en hart zit.

Maar wat is dan het verschil met een ware tweelingziel?

In mijn beleving is dat in de kern de verbinding doorgaans maar van 1 kant als een tweelingziel connectie ervaren wordt, dat de ander de bijzondere zielsconnectie niet als zodanig ervaart en dat jij als tweelingziel ergens diep van binnen weet dat er iets niet klopt

Natuurlijk kan het zijn dat bij een ware tweelingziel connectie de ander aanvankelijk de term tweelingzielen (nog) niet volledig omarmt of erkent, maar tweelingzielen zullen beide de intensiteit en de energetische verbinding sterk voelen en het grootste deel van de tijd ook als zodanig ervaren. De herkenning van dezelfde zielsenergie zal bij een ware tweelingziel connectie van beide kanten aanwezig zijn.

De energetische verbinding bij ware tweelingzielen valt niet te ontkennen en er is altijd respect tussen tweelingzielen ondanks eventuele angst en blokkades terwijl een valse tweelingziel sneller af zal haken wanneer het te moeilijk wordt en/of wanneer zelfontwikkeling en zelfreflectie nodig zijn en de periodes van fysiek gescheiden zijn meestal veel langer dan bij ware tweelingzielen. Ware tweelingzielen zullen altijd naar elkaar blijven verlangen ondanks de uitdagingen die zij ervaren in het leven.

Mijn tweelingziel reis begon met de bewustwording dat er zoiets als een tweelingziel connectie bestaat en de dynamiek met mijn valse tweelingziel zorgde voor een versnelde spirituele groei bij mij. Deze dynamiek duurde ongeveer 4 jaar waarvan we ongeveer 1 jaar fysiek samen geweest zijn in een liefdesrelatie. Pas na de relatiebreuk werd ik in 2017 volledig op mezelf teruggeworpen en voelde ik aan alles dat ik met mijn zielsmissie/zielendoel aan de slag mocht. In 2018 ben ik als zelfstandige gaan werken in de vorm van BewustzijnsCoach. Ondanks de fysieke breuk bleef de dynamiek nog bestaan en kwam ik in 2019 tot de ontdekking dat ik tot die tijd met een valse tweelingziel te maken had. Maar wat ik wel zeker wist, is dat ik zelf een tweelingziel ben!

Ik bleef vooral met mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling bezig en voelde aan alles dat ik me steeds meer los mocht maken van alles wat mij niet meer diende. Ik was me aan het ‘onthechten’ en begon meer in overgave en vertrouwen te leven dat alles precies zo ging zoals de bedoeling was. De perceptie van dualiteit maakte plaats voor het gevoel van eenheid en zelfliefde. Mijn innerlijk kind was na lange tijd geheeld en ik kon me steeds meer met alles en iedereen verbonden voelen. Dat is wat er gebeurt wanneer je de focus van je tweelingziel afhaalt en je je niet meer afgescheiden voelt van een ander, zoals van je tweelingziel in dit geval.

Wat er hierna volgde is dat ik een nieuwe toekomst voor mezelf gemanifesteerd had waarin ik meer liefde en eenheid ervoer, en ik daardoor in januari 2020 mijn ware tweelingziel ontmoette. Ik was gestopt met het steeds maar herbeleven van het verleden en alles viel op zijn plek; ik voel me eindelijk thuis in het hier en nu. Zoals mijn ware tweelingziel vaak tegen mij zegt wanneer ik hem laat weten hoe mooi en bijzonder ik hem vind: ‘Lieverd, je ziet gewoon jezelf!’ Mijn tweelingziel en ik wonen ondertussen al driekwart jaar samen en gaan in 2022 trouwen.

De ontmoeting met je ware tweelingziel is de ultieme ontmoeting met je ware Zelf. Een diep innerlijk weten bevestigt of jij met een ware tweelingziel te maken hebt of niet. Niemand anders kan de connectie voor je bevestigen en hoe meer je buiten jezelf naar antwoorden zoekt, hoe meer je verward zult raken door de verschillende antwoorden die je krijgt. Vertrouw op de innerlijke leiding die je vanuit je hart en ziel ontvangt. Jouw hart is wijs, lieve oude ziel!

Voor ondersteuning op jouw tweelingziel pad heb ik de volgende kaarten getrokken:

Uit het deck ‘Earth Magic’:

DNA – Karma

Aspecten van je ziel drongen je primitieve fysieke zelf binnen lang voordat je vorm begon aan te nemen. Terwijl het DNA dat je van je biologische ouders hebt geërfd een fysieke component heeft, heeft het ook een zielspatroon dat samenkwam in de creatie van ‘jij’.

Je bent voorbestemd om de karmische dictaten van dit patroon tot op zekere hoogte te volgen, terwijl je in je bewustzijn evolueert en het licht van bewustzijn uitbreidt, kun je keuzes maken die dit voorouderlijke ontwerp verschuiven en wijzigen.

Dit is één van die momenten. Je kunt het trekken aan je ziel voelen die zowel oeroud als karmisch is, maar je herkent ook de aanhoudende en liefdevolle communicatie van je Hogere Zelf die in tegenspraak is met de meer bekende oplossingen die voor je liggen.

De keuze is aan jou, maar weet dat elke keer dat je gehoor geeft aan de leiding van je Hogere Zelf, ongeacht welke etherische of fysieke vorm het aanneemt, het menselijk bewustzijn wordt verhoogd. In zekere zin wordt het een keuze tussen bestemming en lot.

Oceaan – Eb en vloed

Een belangrijk aspect in de kunst van het leven is meebewegen met de eb en vloed van je emoties, je verenigen met hun vloeibaarheid maar er niet door gevangen worden. Het is ook niet nodig om geobsedeerd te raken door een bepaalde schommeling in stemming of gevoel. Het zijn gewoon emoties, vaak geactiveerd op manieren die je volledig te boven gaan.

Als je de intensiteit en het belang van je emoties niet bagatelliseert en niet overdrijft, heb je een beter idee van wanneer en hoe je ze moet uiten.

Je hebt de eb en vloed van je eigen gevoelens bestreden – je pijn, woede of verdriet ontkend – door jezelf aan iets of iemand te hechten en door het te koesteren alsof het een zogend kind was, of door je gevoelens glad te strijken met meer geoefende reacties die ontkennen en verbergen wat er onder de oppervlakte van jouw uiting gebeurt.

Als je jezelf probeert te beperken in het ervaren van je emoties, is het net zoiets als proberen de getijden in te dammen die nog krachtiger worden bij elke poging die mensen doen om ze te beheersen. Sta jezelf toe om met de variaties aan emoties te zwemmen in plaats van je ertegen te verzetten.

Uit het deck ‘Sacred Destiny Oracle’:

Focus

Waar je je op concentreert, is datgene wat je naar je toe trekt, dus vestig je aandacht op dat wat de moeite waard is. Concentreer je op verlangen. Richt je intentie op één ding, in plaats van je aandacht op meerdere dingen te vestigen.

Als je gedachten en acties niet gefocust zijn, wordt je voorwaartse beweging afgezwakt en verminderd. Het is veel gemakkelijker om resultaten te behalen als je je op één pad concentreert.

Verzamel je innerlijke bronnen en ga met intensiteit en passie vooruit en omhoog … en je zult resultaten zien. Dit is ook een kaart voor spirituele transcendentie en reizen naar hogere rijken, dus blijf gefocust terwijl je je hogere bewustzijn verhoogt. Je bent dicht bij hemelse rijken.

Uit het deck ‘Het Pad van de Liefde’:

De Bezinning

Binnen in jou komt een vraag op. Als je de vraag goed formuleert, zal het antwoord logisch zijn. Maar je moet diep in je bewustzijn duiken om de juiste vraag te vinden, deze duidelijk uitspreken en begrijpen wat je nu echt wilt vragen. Die vraag in jou is eigenlijke een goddelijk geschenk van ontwaken. Het is je toekomstige ontwaakte ik dat erop wacht om gevonden te worden en jou ook roept. Laat de vraag opkomen via dromen, dans, meditatie, slaap, yoga, tijd in de natuur, zwemmen in de oceaan, ronddobberen in een aromatherapie bad of een hot-stone massage. In de vraag zit het volgende ontvouwende bloemblaadje van je wezenlijke lotus.

Deze kaart nodigt je uit om in het mysterie van het leven en je wezen te stappen en de grootste vraag die je kunt bedenken uit je hart te laten opborrelen en via de liefde tot uitdrukking te laten komen. Je vraag kan helder en sprankelend of juist zacht en meegaand tevoorschijn komen. Een vraag zonder woorden, enkel gevoel. Welke waarheid ook verschijnt, laat ze je bezinning zijn. De volgende stap vooruit zal zich als antwoord op die vraag ontvouwen, onthuld in perfecte helderheid en perfecte timing.

Deze kaart stuurt je een bericht van jouw eigen goddelijke aard. Kom bij me zitten en haal adem. Ik wil je iets vragen. Ik wil dat jij mij iets vraagt. Samen is er een gesprek dat we nu met elkaar voeren. Er zal een mooie overeenstemming tussen ons zijn die al je relaties zal overstromen en meer begrip en rust zal brengen.

Patronen breken door de nacht

In ontwakende lichtstralen

Herinneringen van wandelen op zand

Momenten, golven overspoelen

Wachtend op een voorbijganger

Gedachten, tijd om van buiten naar binnen te kijken

Om die verborgen plekken te vinden

Alleen wonend

Wachtend op een tweelingziel

Wachtend op mezelf

>> Wil jij zelf ontdekken of jij met een ware tweelingziel connectie te maken hebt? En wil jij bewuster worden en meer inzicht krijgen in hoe jij een nieuwe mooie toekomst voor jezelf kan creëren?

Neem dan vrijblijvend contact met me op via onderstaand contactformulier of vraag direct een Tweelingziel Sessie** aan.

** Tijdens een Tweelingziel Sessie ontvang je o.a. een uitgebreide kaartlegging met vele inzichten, adviezen, mag je uiteraard al jouw vragen aan mij stellen en zal ik je o.a. tips voor zelfheling geven.

Investering in jezelf hiervoor is voor anderhalf tot twee uur € 133,-.

Voor koppels is de investering € 166,-. (Betaling in 2 termijnen mogelijk!)

Een sessie is ook mogelijk via ZoomSkype, Messenger of FaceTime<<

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: